Henkilöstövuokraus Vantaa – näin sitoutat työntekijäsi 

Henkilöstövuokraus Vantaa on merkittävä. Kaupungin ongelma on ollut se, että työvoimaa karkaa Vantaalta Helsinkiin ja Espooseen. Yksi merkittävä tekijä tämän kitkemiseen on niin henkilöstövuokrausyrityksillä kuin muillakin yrityksillä henkilöstön sitouttaminen. 

Henkilöstövuokrayrityksillä on myös kilpailua siitä, että he saavat työntekijänsä pysymään listoillansa. He eivät kilpaile pelkästään yritysten kanssa vaan muiden henkilöstövuokrausyritystenkin kanssa. Siksi onkin tärkeää pitää huoli siitä, että työntekijät pysyvät sitoutuneina yritykselle, eivätkä lähde pois heti, kun siihen pienenkin saumaa tulee. Tässä tekstissä käydään läpi muutamia tärkeimpiä keinoja, miten vuokratyöntekijät saadaan pysymään sinun firmassasi Vantaalla! 

henkilöstövuokraus vantaa

Anna avaimet kehittyä 

Työelämään kuuluu itsensä kehittäminen ja ylipäätään jatkuva kehittyminen. Hyvä työnantaja on sellainen, joka antaa puitteet ja mahdollisuudet kehittää itseään ammattilaisena. Nykypäivän työntekijät tiedostavat varsin hyvin, että tulee kehittyä ja sitä he myös haluavat. Ihan jo itsensä ja työntekijöidensä vuoksi yritysten tulisi antaa mahdollisuus kehitykselle. Kovista osaajista on huutava pula aina, eikä vaadita paljoa, että osaaja siirtyy firmasta toiseen. Varsinkin silloin, jos työntekijä haluaa kehittää itseään, mutta joutuu uhraamaan vapaa-aikaansa siihen, hänen ei tarvitse paljoa miettiä, lähteekö vaihtamaan paikkaa sinne, jossa hänen kehittymishaluansa arvostetaan. Älä jätä tätä sivualalle! 

Perhettä ei saa unohtaa 

Vaikka välillä työporukka tuntuu kuin perheeltä, täytyy muistaa myös se oikea perhe, joka on kotona. Homma menee pitkälti niin, että mitä paremmin työntekijä saa olla perheensä kanssa, sitä onnellisempi hän on. Pidä siis huoli, että yrityksesi kulttuuri on perhemyönteinen ja tukee työntekijän aikaa perheensä kanssa. Tämä maksaa kyllä moninkertaisesti itsensä takaisin. Myös kaikki vapaat sun muut tulee hoitaa asiallisesti ja antaa niin iseille kuin äideille mahdollisuus pitää tarvittavat vapaat perhevapaistaan. Esimerkiksi teknologiajätti Vincit tarjoaa lastenhoitoapua työntekijöillensä. Tämä on edistyksellisyyttä parhaimmillaan! 

Henkilöstövuokraus Vantaa on vapautta parhaimmillaan 

Vapaus. Se on nykypäivänä yhä tärkeämpi ja tärkeämpi tekijä työntekijöille. Me arvostamme itseämme, emmekä halua olla kuin etelävaltioiden orjat. Haluamme olla vapaita ja tehdä työtä vapaasti. Henkilöstövuokrauksessa vapaus on avainroolissa. Vuokratyöntekijät ovat vapaita valitsemaan aina työtehtävistä alkaen, miten he haluavat ja milloin tehdä työtä. Henkilöstövuokraus tukee vapautta ja haluaa antaa työntekijöillensä parhaan mahdollisen alustan vaikuttaa omaan vapauteensa. Isossa roolissa on myös se, että vuokratyöntekijöiden ei ole pakko tehdä mitään. Jos tarjottu työ tai työpaikka ei miellyttä, siitä voi kieltäytyä, eikä potea minkäänlaista huonoa omaatuntoa. Vapautta arvostetaan ja sitä henkilöstövuokraus antaa.  

Tämän lisäksi on tärkeää pitää huoli työntekijöiden hyvinvoinnista. Vuokratyössä hyvinvointia ylläpitää tämä jo äsken niin kehuttu vapaus, mutta se itsessään ei riitä. niin vuokraavien kuin muidenkin yritysten tulee pitää huoli työntekijöidensä hyvinvoinnista. Keinoja tähän on monia. Virkistyssetelit, työpaikalla tarjolla olevat naposteltavat tai vaikka työyhteisön yhteinen padel-vuoro. Kaikki nämä varsin pienet asiat ovat todella tehokkaita keinoja työhyvinvoinnin parantamiseen. Henkilöstövuokrauksessakin nämä on otettava ehdottomasti huomioon. Yksi kirjoittajan huomio tähän täytyy kuitenkin lisätä, Fazerin Pullava-suklaa ei ehkä sovellu kaikille, eikä sitä siksi suositella annettavaksi työntekijöille. Tavallinen sininen kelpaa kyllä.  

Samankaltaiset artikkelit