Olemme tässä juurikin luonnostelemassa uusia sivuja

Sillä välin kun touhaamme, käy tsekkaamassa Tilkkeen suht uudet sivut: www.tilke.fi

#SOME

Kun haluat itse oppia tekemään yrityksenne

some -viestintää ja -markkinointia,

on tämä koulutus juurikin sinulle!

Millainen on hyvä yrityksen tai tuotteen someprofiili, mitä sinne kuuluu laittaa, mitä sinne voi laittaa ja ketkä sitä sitten seuraavat? Millä periaatteella päivitykset ja mainokset somessa leviävät ja miten sitä voidaan edesauttaa? Mistä tiedän, mikä toimii ja mikä ei?

 

Muun muassa näitä asioita opastamme teille ihan kädestä pitäen 2 h kestoisella intensiivikoulutuskäynnillä Teidän yrityksessänne. Kokonaisuus rakennetaan teidän tilanteenne ympärille ja näkökulmana on juurikin vain teidän yrityksenne.

 

Annamme myös konkreettisia ideoita onnistuneeseen Some-kampanjaan. Valittavana Facebook, Instagam ja Youtube -viestinnän koulutuspaketti.

 

Hinta 195€ (alv.0%)

+matkat yli 15km päähän Seinäjoen keskustasta

Kun haluat näppärän SOME-kampanjan tietyn tuotteen, teeman tai tapahtuman ympärille ilman pidempiä sitoumuksia.

Teillä on joko harkinnassa tai jo olemassa oleva yrityksen someprofiili, mutta siellä se tahtoo pölyttyä ja jäädä kiireen jalkoihin. Päivityksiä yritetään keksiä ja tehdä, muttakun uusia ideoita ei oikein synny ja nekin mitä syntyy tahtovat olla samanlaisia. Miten sivuille oikein saa säpinää, kävijöitä ja hyvää meininkiä?

 

Ei hätää, sillä ratkaisemme tuon ongelman puolestasi!

Sinä sanelet mitä haluat kampanjalla tavoitella: virkistää ilmettä, saada höpinää ja säpinää, tykkäyksiä, näkyvyyttä sivuille ja uudelle tuotteelle. Katsotaan yhdessä: kenelle, mitä ja miten, ja sitten me rakennamme koko kampanjan puolestasi!

 

Sinun vastuulle jää vain se, että julkaiset valmiiksi rakennetut päivitykset kuvineen kaikkineen suunniteltuun aikaan. Tuonkin voit tietenkin jättää koneen tehtäväksi ja ajastaa kaiken valmiiksi. Silloin vain viestien hallinta ja asiakasviesteihin vastaaminen jää sinun tehtäväksesi.

 

Toisaalta... Voit myös harkita SOME-hovimestarin palveluksia, niin kaikki tuokin hoidetaan puolestasi :)

 

Hinta 195€ (alv.0%)

+sis. Some -kampanjan Facebookiin tai Instagramiin, jossa noin 4-6 saman teeman ympärille rakennettua päivitystä teksteineen ja kuvineen, sekä niihin liittyvä toimintasuunnitelma.

Kun haluat turvata jatkuvan ja virkeän SOME -presenssin yrityksellesi ja tuotteillesi.

Teillä on joko harkinnassa tai jo olemassa oleva someprofiili, mutta kukaan ei oikein ehdi, halua eikä oikeastaan jaksakaan perehtyä some -viestinnän saloihin ja jatkuvaan muutokseen, mitä sometrendeissä ja ohjelmien sisällä tapahtuu. Tiedätte, että siellä ne asiakkaat kuitenkin on, joten niin myös olisi syytä olla teidänkin...

 

Onneksesi me paketoimme juuri sinulle sopivan palvelun, jossa voit huoletta jättää koko someprofiilin, sen päivittämisen ja hallinnoinnin meidän huoleksemme! Me pidämme sivut jatkuvasti virkeänä ja ajassa mukana, jaamme yrityksellenne sopivaa sisältöä ja hankimme aktiivisia seuraajia sometilillesi ja yrityksellesi.

 

Teemme sopimuksen pidemmästä jaksosta, jolloin huolehdimme kaikesta mikä sometiliinne liittyy. Ennen varsinaista toimintaa, perehdymme tarkasti yritykseenne ja teihin, minkä tiimoilta teemme someviestintäsuunnitelman. Hyvä suunnitelma antaa tilaa myös nopeasti ilmaantuville tapahtumille, tarjouksille ja muille asioille, joita haluatte sometilillänne tuoda näkyväksi.

 

Pääset itse vaikuttamaan sisältöön ja pysyt kärryillä mitä kulloinkin teidän somessanne tapahtuu, mutta parastahan tässä on se, että tämän paketin myötä jatkuva somestressi on täysin historiaa :)

 

Hinta 185€* (alv.0%)

*Kun sopimuksen kesto on vähintään 3kk. Sopimuksen kestäessä 1-2 kk, on hinta 195€/kk.

 

+Palvelu koskee joko Facebook- tai Instagram- yritystilin kaikenkattavaa hallinnointia, sisällön tuottoa, viesteihin reagointia ja tapahtumien seurantaa.

Lisäksi kaikkiin SOME-paketteihin on mahdollisuus tilata lisäpalveluna:

 

1. Tehokasta sisältömarkkinointia ja sen hallintaa (sovelluksen sisäiset mainokset). Nämä laskutetaan normaalisti tilauksen laskutuksen yhteydessä.

 

2. Upeita tilanne- ja tuotekuvia ammattitaitoisen kuvaajan näpsimänä (katso myös #ILME)

 

3. Yritys- ja tuotevideot sekä muu SOME -soveltuva videomateriaali (#ILME)

-- - -