Olemme tässä juurikin luonnostelemassa uusia sivuja

Sillä välin kun touhaamme, käy tsekkaamassa Tilkkeen suht uudet sivut: www.tilke.fi

#ILME

Kun haluat itse oppia suunnittelemaan ja tekemään yrityksenne ilmeen: eli sen miltä se näyttää, kuulostaa, tuntuu ja maistuu.

Ymmärrät miten tärkeitä hyvät kuvat tuotteista ja yrityksestä ovat, tiedostat asettelun ja sommittelun tärkeyden tuotteen myynnin edistämisessä, ymmärrät että hyvä laatu ja selkeys ovat oleellisia graafisessa ilmeessä ja olet nähnyt, miten hyvät tyypit ja tarinat vetoavat ihmisiin.

 

Voisi ajatella, että kaikki tuo lueteltu vaatisi paljon perehtymistä, koulutusta, luovuutta ja kalliita välineitä --- Ja siinä olet aivan oikeassa! Siksipä me olemmekin opiskelleet ja harjoitelleet tuon kaiken perin pohjin, jotta voimme tarjota sinulle helpot ja yksinkertaiset ohjeet sekä välineet toteuttaa tuon kaiken ihan itse :)

 

Kahden tunnin aikana käymme valintanne mukaan läpi joko:

 

1. Tuotekuvauksen saloja kotikonstein

 

2. Kuvankäsittelyn alkeita ja ilmeikkäiden mainosten suunnittelua ja toteutusta ilmaisohjelmilla

 

3. Myymälän somistusta ja sommittelua asiakkaan näkäkulmasta

 

4. Tapoja, joilla yrityksen tärkeimmät käyntikortit: eli te ihmiset sekä hieno tarinanne tehdään näkyväksi.

 

Intensiivikoulutuksessa saat paljon käytännön vinkkejä ja ohjeita siihen, miten erottua kotikonstein näyttämättä kuitenkaan kotikutoiselta.

 

Hinta 195€ (alv.0%)

+matkat yli 15km päähän Seinäjoen keskustasta

Kun kaipaat uusia tuote- tai yrityskuvia ja ihan uudenlaista graafista ilmettä yrityksellesi, on tämä sinun pakettisi!

Olette vasta suunnittelemassa tulevaa yritysilmettänne tai sitten kaipaatte vanhan ilmeen piristystä. Teillä on ehkä uusia tuotteita, uudenlainen tapa toimia tai uusia työntekijöitä, jotka haluatte tulevan esille edustavasti ja nykyaikaisesti. Vanha värimaailmanne, logonne ja muukin graafinen materiaali on kenties jäänyt 2000 -luvulle ja nyt olisikin aika laittaa osia uusiksi tavalla, joka on juuri teidän näköinen ja tuntuinen!

 

Voit valita seuraavista vaihtoehdoista:

 

1. Piristävä yritys- ja tuotekuvaus, sekä tarinan rakentaminen

+sis. 30 tuote ja/tai palvelukuvaa, 10 yrityskuvaa, 10 henkilökuvaa ja yrityksen tarinan tiiviisti kerrottuna (esim. nettisivuille käyttöön).

 

2. Graafinen suunnittelu someen, printtiin, webbin ja esitteisiin/muuhun painotuotteeseen

+sis. kaksi erilaista teemaa (esim. yritykselle omat grafiikat + tuotteelle omat), max.6 grafiikkaa/teema

 

Hinta 295€ (alv.0%)

Huom! Kun tilaat molemmat paketit samalla kertaa, saat toisesta paketista -10% alennuksen!

Jos haluat saavuttaa uusia asiakkaita ja aktivoida myös vanhoja uudelleen, ja olet valmis suureen muutokseen, on tässä sinulle sopiva paketti!

Olette vasta suunnittelemassa tulevaa yritysilmettänne tai sitten kaipaatte vanhan ilmeen totaalista uudistamista. Teillä on paljon hyviä tuotteita ja laadukasta osaamista alaltanne, mutta tällä hetkellä ilmeenne ei tuo tätä kaikkea hyvää esiin - pikemminkin päin vastoin. Jotta saavutatte myös uusia asiakkaita ja vanhat aktivoituvat entisestään, tässä teille sopiva paketti:

 

Me toteutamme teille kokonaisvaltaisen ilmeen ja tyylin kohotuksen. Palvelussa käydään alkukartoituksessa läpi sekä teidän digitaalinen että fyysinen ilmeenne: logot, grafiikat, tuote-, henkilö- ja yrityskuvien laatu, esitystapa ja toteutus, esitteet ja muu fyysinen markkinointimateriaali.

 

Teemme skannauksen, jonka jälkeen suunnittelemme teitä kuunnellen uuden ilmeen, johon voi kuulua: väri-, logo- ja grafiikkasuunnittelua sekä digiin että printtiin, myymälän ja messujen graafisen materiaalin ja ilmeen uudistamista, uudet tuote-, henkilö-, ja yrityskuvat sekä taidokkaasti toteutettu video, jossa kuvataan henkilöitä, tarinaa, tuotetta tai työtapaa.

 

Tämä kaikki samassa paketissa teille räätälöitynä ja enää ei tarvitse piilotella sermin takana!

 

Hinta 595€* (alv.0%)

*Tämä hinta sisältää täydellisen kartoituksen, logo-, väri-, ilme- ja tyylisuunnittelun sekä tuote-, henkilö- ja yrityskuvauksen. Hinta sisältää myös yhden teeman mukaisen graafisen toteutuksen (max.6 grafiikkaa).

 

1. Täydellinen alkukartoitus digitaalisen ja fyysisen ilmeen osalta.

 

2. Piristävä yritys- ja tuotekuvaus, sekä tarinan rakentaminen

+sis. 30 tuote ja/tai palvelukuvaa, 10 yrityskuvaa, 10 henkilökuvaa ja yrityksen tarinan tiiviisti kerrottuna (esim. nettisivuille käyttöön).

 

3. Graafinen suunnittelu someen, printtiin, webbin ja esitteisiin/muuhun painotuotteeseen

+sis. kaksi erilaista teemaa (esim. yritykselle omat grafiikat + tuotteelle omat), max.10 grafiikkaa/teema

 

Hintaan 1195€ (alv.0%) lisäksi video

 

4. Kaikki edellä mainittu sekä mahtava video jossa kuvataan henkilöitä, tarinaa, tuotetta tai työtapaa. Videota voi käyttää niin somessa, nettisivuilla kuin messuillakin.

 

 

 

Lisäksi kaikkiin ILME-paketteihin on mahdollisuus tilata lisäpalveluna:

 

1. Some -laajennuksen, jolla lisäämme uuden hienon ilmeenne sekä näyttävät kuvat sekä videon Someen siten, että ne saavat arvoisensa vastaanoton!

 

2. Assari -laajennuksen, jossa katsomme, että uudet hienot kuvat, ilme, tarina ja video näkyvät myös teidän nettisivuillanne ja verkkokaupassanne!