Olemme tässä juurikin luonnostelemassa uusia sivuja

Sillä välin kun touhaamme, käy tsekkaamassa Tilkkeen suht uudet sivut: www.tilke.fi

#DIGI

Kun haluat ymmärtää, mitä kaikkea kuuluukaan nettisivujen tai verkkokaupan perustamiseen ja mitä siinä on hyvä ottaa huomioon.

Olet kuullut, ehkä jopa jo perehtynytkin siihen, että sivuja voi nykyisen tehdä myös itse, mutta mitä se vaatii sekä taidollisesti että teknisesti, miten paljon siihen menee aikaa, rahaa ja mitä sillä saa? Ohjelmia on satoja, ehkä jopa tuhansia ja vaatimuksia on valtavasti. Mitä tarkoittaa domain, hosting, responsiivisuus, seo ja miksi joku sivu on hyvä ja toinen ei?

 

Se miten nämä kaikki liittyy teidän webnäkyvyyteen, selviää kahden tunnin intensiivikoulutuksessa, jossa kädestä pitäen näytämme, neuvomme ja kerromme miten, miksi ja mikä ovat teidän tapauksessanne järkevät vaihtoehdot.

 

Hinta 195€ (alv.0%)

+matkat yli 15km päähän Seinäjoen keskustasta

Tämä paketti on juuri sinulle, joka haluat kevyet ja itse päivitettävät ja muokattavat sivut yrityksellesi

Tarvitsette yrityksellenne tai tuotteellenne kepeät nettisivut tai pienehkön verkkokaupan, jota haluatte itse jatkossa päivittää ja pitää yllä.

 

Tässä paketissa rakennamme teidän tarpeisiin sopivan nettisivun tai pienen verkkokaupan pohjan, lisäämme tietoja ja tuotteita alkuun niin, että sivut voivat olla auki ja pääset itse siitä jatkamaan.

 

Lisäksi pakettiin kuuluu väri- ja tyylisuunnittelua sekä sopivan grafiikan tuottaminen, jota voit sitten hyödyntää jatkossa myös esimerkiksi somessa ja muissa medioissa.

 

Kaiken kukkuraksi pakettiin kuuluu vielä intensiiviohjaus, jossa opetamme ohjelman/järjestelmän käytön kädestä- (tai skypestä) pitäen ja lisäksi saat mukaan vielä video-ohjeet, joista opitun kertaaminen ja tarkistaminen käy sutjakasti.

 

Helppoa ja näppärää!

 

Kepeän nettisivun hinta alk. 795€ (alv.0%)

+sis. itsepäivitettävän kepeän ja mobiiliresponsiivisen nettisivupaketin, tyyli- ja värisuunnittelun, tarvittavat grafiikat asennettuna sekä ohjeet. Nettisivuille sisältösivuja 1-5kpl, yhteydenottolomake, galleria, sivuseuranta ym. tarvittavat osat.

 

Kepeän verkkokaupan hinta alk. 1095€ (alv.0%)

+sis. itsepäivitettävän kepeän ja mobiiliresponsiivisen verkkokauppapaketin, tyyli- ja värisuunnittelun, tarvittavat grafiikat asennettuna sekä ohjeet. Verkkokauppaan sisältö/tuotesivuja 1-10 kpl, ja ensimmäisten 20 tuotteen lisäys, yhteydenottolomake, galleria, sivuseuranta ym. tarvittavat osat.

 

 

Nettisivujen ja verkkokaupan kylkeen saat tuote- ja yrityskuvauspaketin -10%!

 

 

 

Kun haluat nettisivuston tai verkkokaupan, jolla on paljon kävijöitä ja tapahtumia ja haluat ulkoistaa sivun hallinnoinnin meille

Tarvitsette yrityksellenne tai tuotteellenne vaativammat nettisivut tai laajempaan käyttöön sopivan verkkokaupan. Teillä ei ole aikaa, intoa ja/tai halua opetella tekemään itse ja haluatte, että jatkossakin kaiken hoitaa ammattilainen kuukausisopimuksella niin ettei teidän tarvitse murehtia verkkonäkyvyydesta ja sivujen toiminnasta ollenkaan. Siinä tapauksessa tässä on paketti juuri teille!

 

Paketissa sisältö, kuvat, tarina, grafiikat, väri- ja tyyli, tuotteet ja kaikki mikä verkossa olemiseen ja näkymiseen liittyy tulee hoidetuksi järjestelmällisesti ja suunnitellusti. Kaikki mitä me toteutamme on teidän hyväksymää ja meille on tärkeintä toteuttaa kaikki teidän toimintaanne, kieltänne ja tyyliänne noudattaen.

 

Sivujen perustamisen jälkeen sovimme kuukausittaisesta hallinnoinnista, tietojen ja kuvien päivittämisestä, kampanjoista, sivujen markkinoinnista ja yksityiskohdista tarkemmin ja työnmäärästä riippuen muodostamme kuukausihinnan, joka pysyy samana kunnes toisin sovitaan.

 

Nettisivujen hinta alk. 1890€ (alv.0%)

+sis. Vaativampaan käyttöön soveltuvan mobiiliresponsiivisen nettisivupaketin, tyyli- ja värisuunnittelun, tarvittavat grafiikat asennettuna. Nettisivuille sisältösivuja 1-15kpl, yhteydenottolomake, galleria, englannin kieliversio, sivujen kävijäseuranta, ym. tarvittavat osat, jotka ovat teille oleellisia.

 

Huom. tämä paketti ei sisällä intranettiä tai sovelluksia , näistä tarjous tehdään aina tapauskohtaisesti.

 

Verkkokaupan hinta alk. 2690€ (alv.0%)

+sis. Vaativampaan käyttöön soveltuvan mobiiliresponsiivisen verkkokauppapaketin, tyyli- ja värisuunnittelun, tarvittavat grafiikat asennettuna sekä ohjeet. Verkkokauppaan sisältö/tuotesivuja sekä tuotteiden lisäys sovitusti, yhteydenottolomake, galleria, sivuseuranta, GoogleAdwords, uutiskirjeet ym. tarvittavat osat.

 

Nettisivujen ja verkkokaupan kylkeen saat tuote- ja yrityskuvauspaketin -10%!

 

Lisäksi kaikkiin DIGI-paketteihin on mahdollisuus tilata lisäpalveluna:

 

1. Tehokasta sisältömarkkinointia ja sen hallintaa (Google AdWords). Nämä laskutetaan normaalisti tilauksen laskutuksen yhteydessä.

 

2. Upeita tilanne- ja tuotekuvia valiiksi muokattuina ja sivuille asennettuna

 

3. Yritys- ja tuotevideot sekä muu verkkosivuille soveltuva videomateriaali