Olemme tässä juurikin luonnostelemassa uusia sivuja

Sillä välin kun touhaamme, käy tsekkaamassa Tilkkeen suht uudet sivut: www.tilke.fi

#Etusivu

© 2016 Nuorisovoima - Tilke. Osakeyhtiö

#Nettisivut #Verkkokaupat #Someviestintä #Tuotekuvaus #Logot #Esitteet #Mainokset #Graafinen materiaali #Digiin ja Printtiin #Visuaalinen ilme #Käytön opastus ja koulutus #Nuorten ammattilaisten toteuttamana

Miten te haluatte erottua?

 

Nykyisin yrityksen oleminen ja menestyminen on paljolti kiinni siitä, minkä tunteen se ympärilleen ja asiakkailleen luo. Tähän sisältyy kaikki se miten yritys näkyy ja kuuluu, miten ja millaisella kielellä se kertoo toiminnastaan ja tarkoituksestaan.

 

Yrityksen viestinnän ja markkinoinnin pitäisikin muodostaa yhtenäinen ja samalla muotilla sekä ajatuksella rakennettu tarinallinen kokonaisuus, jota ihmisten on helppo seurata ja tykätä.

Soita tai laita viesti niin me kerromme lisää!

 

Nuorisovoima

Tilke. Osakeyhtiö

posti@tilkeoy.fi

044/0255664

Facebook: Nuorisovoima

Siksi me loihdimme teille

nämä näppärät paketit

Meidän tarinamme

Me Tilke. Osakeyhtiössä työllistämme, koulutamme ja ohjaamme nuoria - myös heitä, joilla ei ole lainkaan koulutusta ja työkokemusta.

Meillä kokeneet sekä vasta työuransa alussa olevat nuoret työskentelevät yhdessä tiimeinä monipuolisten asiakasprojektien parissa. Näin takaamme asiakasyrityksillemme laadukkaat ja silti nuorekkaan virkeät palvelut yritysilmettä ja myyntiä piristämään.

 

Hankkimalla palveluja meiltä, tuette suoraan nuorten työllistymistä ja osallisuutta, koska kaikki palvelumme on nuorisovoimalla tuotettu! Etsimme myös pidempiaikaisia toimintamme tukijoita ja yhteistyökumppaneita, jotka haluavat jakaa mahtavaa tarinaa kanssamme!

Nuorivoima

Tilke.Osakeyhtiö 2016

posti@tilkeoy.fi

044/0255664

Facebook: Nuorisovoima

--